Home

Professioneel geluids- en lichtmateriaal

Bent u op zoek naar materiaal om een evenement of een zaal te voorzien van glashelder geluid en een indrukwekkende lichtinstallatie? Uw zoektocht stopt hier. Bij DNF Music uit Merchtem, bij Brussel, beantwoorden we aan al uw wensen. Wij zitten al meer dan 35 jaar in het vak en hebben al talloze evenementen kleur gegeven met onze geweldige lichtinstallaties en voorzien van geluid van topkwaliteit.

hangar 9034

Jarenlange ervaring met licht & geluid

Een evenement staat of valt met het juiste geluidsen lichtmateriaal. Zin in een geslaagde fuif, optreden of show zowel in binnen- als buitenland? Ga dan langs bij DNF Music in Merchtem! Ons ruime aanbod telt onder andere luidsprekers, verlichting, led-wandverlichting, trussen, podia en zoveel meer. Wij verhuren en verkopen enkel de beste merken. Denk aan CHAUVET, Vari-Lite, DiGiCo, L-Acoustics en Yamaha.

Met een achtergrond in elektriciteit en een passie voor de evenementensector richtte zaakvoerder Jeroen De Neef DNF Music op. Vandaag, meer dan 35 jaar later, staat hij nog steeds met dezelfde dosis enthousiasme voor zijn klanten klaar. Een ijzersterke service en een eerlijke prijs staan daarbij centraal. Daardoor kreeg hij de kans om voor grote (internationale) evenementen te werken, waaronder The Day Before Tomorrow en Dance D-Vision.

Een evenement op de agenda?

Dan kan u onze licht- en geluidsinstallaties huren of kopen!

Alles over ons

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Verhuur

Onze geluids- of lichtinstallaties voor een korte of lange periode gebruiken? Huur ze tegen een aantrekkelijke prijs.

Verkoop

Liever onze licht- en geluidsinstallaties volledig zelf in handen hebben? Kom dan langs om ze aan te kopen.

Sfeerbeelden

Een fuif, show of concert in het vooruitzicht? Ontdek hier hoe DNF Music al tientallen klanten tevreden stelde!

Voorbije evenementen

In samenwerking met onze vaste partner maakten we al van talloze evenementen een onvergetelijke belevenis.

Huur uw materiaal nu bij ons

Wilt u luidsprekers of verlichting huren? Of wilt u graag podiumelementen kopen of huren? U kan ook uw licht- en geluidsmateriaal bij ons kopen. Contacteer ons, dan bespreken we uw noden en geven we u uitgebreid advies. Of u nu koopt of huurt, bij ons krijgt u enkel materiaal van absolute topkwaliteit, dat kunnen we u verzekeren!